Uncategorized

Planen: Handla leksaker på Black Friday

Jag är småbarnsförälder och ja; Alla saker de säger om hur jobbigt det är stämmer. Det stämmer i alla fall för mig och min sambo. Våra barn är 2 och 4 år gamla och det är, vissa dagar, ett rent helvete. Så, nu har jag fått det sagt och kommer att rikta fokuset mot något annat.

Två vänner till oss har barn i ungefär samma ålder. Nu när det närmar sig jul så står de också inför ett inköp av klappar till barnen. De hade dock en lite annorlunda och, enligt mig, helt genial plan inför detta stora inköp. De skulle handla leksaker under Black Friday. Är det inte finurligt?

För ett par år sedan visste jag knappt vad denna shoppingfredag var för något. Nu när Black Friday är etablerad är det ju klart att även företag som säljer leksaker erbjuder bra priser. Jag frågade våra vänner om de kände någon som gjort så. Om beställning av leksaker under Black Friday var ”en grej” som folk faktiskt gjorde. Det visade sig att det var precis vad det var – en grej. Det hade tydligt blivit jättestort, enligt min vän, och hans ord bekräftades av internet. Jag började söka och insåg att leksaker var bland det mest populära att köpa under Black Friday – Och varför inte egentligen?

Hur kunde jag inte ha tänkt på detta förut? Det är väl klart som bara fan att man ska köpa leksaker på Black Friday. Då är de ju mycket billigare. Jag ser två övergripande och oerhört starka argument för varför man ska köpa leksaker på Black Friday. Det första är det jag just nämnde: Det är så sanslöst mycket billigare. Om man, som vi, skämmer bort våra barn med mycket klappar är det förstås en ännu mer lönsam affär. 

Det andra som jag tänker på är förstås att man, om man köper leksaker på Black Friday, är ute i väldigt god tid. Det är nästan en hel månad kvar till jul och tanken på att vara klar med klapparna så tidigt. Visst är den fantastisk? Missförstå mig inte; Jag älskar julen. Jag är helt begeistrad i den, men det jag uppskattar minst är att springa i affärer och köpa julklappar.

Det bästa är nu att denna tid i mitt liv är över. Julrusch-stressen byts ut mot leksaker på Black Friday. Och det ska inte få ta stopp där. Jag ska bannemej investera i saker för mig själv också. 

Vilken plan, vilket år. Länge leve leksaker på Black Friday!

Mer bloggar om just Black Friday finns det bra om på 123minsida.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *