Uncategorized

LED ramp för bror

En jävla succé. Det är var det blev av alltihop. Jag berättade för er senast om att jag köpt en LED ramp till min lillebror i födelsedagspresent. Nu har jag gett över den, det har således varit hans födelsedag, och han blev gladare än jag vågat drömma om.

Vet ni vad som är helt otroligt? Jo, det är att jag – jag, som alltså har absolut noll intresse för bilar och allt som har med dem att göra – jag, lyckades köpa precis rätt LED ramp. Är det inte helt otroligt? Jag visste ju inte ens vad en LED ramp var alldeles nyss.

När jag skulle köpa den gick jag in på nätet och googlade. Det kom upp precis hur många olika sidor som helst som sålde LED ramper. Jag vet inte ens om det är så som man skriver ordet i plural, på den nivån är det.

Jag må veta väldigt lite om LED ramper men jag vet en hel del om Google, och om att googla. Det fanns därför några sidor som tilltalade mig mer än andra. Jag landade på en sida som verkade väldigt uppskattad och pålitlig. Jag gick på magkänsla och det visade sig vara en bra idé. Det blev helt kanon.

Bortsett från det faktum att LED rampen var oerhört uppskattat av födelsedagsbarnet så fastnade jag på ett antal andra saker. Leveransen var till att börja med helt löjligt snabb. Poff sa det och sedan fick jag ett sms med en kod att hämta ut paketet med. Jag kunde faktiskt inte undvika att öppnade paketet för att se att det var rätt LED ramp som hade skickats.

Jag ska inte sticka under stolen med att jag tyckte att det var en väldigt fin pjäs. Den skulle pryda min lillebrorsas fina bil och förhoppningsvis göra honom tryggare på vägarna till på köpet. Det var ju det som var så fint med en LED ramp. Han fick en dekorationsdetalj som gjorde att han kände att bilen var finare. Jag, som var mer oroad för hans säkerhet, såg till att han var mer synlig på vägarna. Ja, för att inte tala om att han såg det som låg framför honom betydligt bättre då. En bra kompromiss.

Han slet upp paketet, exalterad. När han fick syn på vilken typ av LED ramp tittade han på mig på ett sätt han aldrig gjort förut. Sedan kastade han sig på mig i soffan där jag satt. Han väger nog 40 kg mer än jag så det var en intressant händelse. Efter att jag hämtat luft igen såg jag hur han packade upp LED rampen ur paketet och stolt visade upp den för rummet.

En succé, som sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *